Zeven zonden

woensdag 22 mei 2013

The sun is shining! Or should shine?!

Nederlanders zijn goed in zeuren. Zo ook in zeuren over het weer. Maar geef ons eens ongelijk. Het weer is verschrikkelijk, daar is iedereen het mee eens. Terwijl iedereen al maanden klaar is voor de zomer, is de zon duidelijk niet klaar voor ons. Om toch alvast in de mood te komen zijn hier een aantal (budget)tips om je klaar te maken voor de zomer. 

FEATHER EXTENSIONS
De feather extensions lijken ook hun doorbraak te maken in Nederland (eindelijk!), nadat deze al een aantal jaar geleden waren gespot in Amerika. De veer, verkrijgbaar is allerlei kleuren, wordt vastgezet in je haar en kan zo weken tot maanden blijven zitten. Je kunt zelf bepalen waar de veer komt te zitten en bepaalt zo dus ook zelf hoe (on)opvallend deze is.


SJAALS
Ga eens op zoek in je kast, of in die van je moeder of zus, naar een leuke sjaal. Je kan er voor kiezen je haar los, in een staart of in een knotje te dragen. Het enige wat je hoeft te doen is de sjaal om je hoofd te knopen. Het leukste is als je de knoop aan de voorkant maakt, maar natuurlijk kan de sjaal op vele manieren in je haar gedragen worden.

 
DIP – DYE LOOK
De dip – dye look, niet over het hoofd te zien deze zomer.  Bij de dip – dye  look, worden de haarpunten een andere kleur geverfd dan de rest van het haar. Je kunt denken aan roze, blauw en groen, maar ook aan blond of bruin. Het is maar net wat je zelf mooi vindt. Omdat kappers soms hoge prijzen vragen voor het kleuren van je haar, is L’Oreal Paris Preference Wild Ombre 01 een goed alternatief. Je hebt al een pakketje vanaf €18,50. 


FLAPHOED
Ook de trendy hoeden zijn deze zomer weer terug. Of hij nou groot of klein, bruin of roze is, het maakt niet uit. Wanneer je nog een persoonlijke touch aan je hoed wil geven, kan je altijd een (gouden) ketting erom heen doen.  



ZONNEBRILLEN
Ruil je saaie zonnebril eens om voor een iets opvallender exemplaar. Deze keer steelt niet jouw kleding, maar je zonnebril de show. Ga voor een zonnebril met spiegelglazen, gekleurde glazen, voor een vlinder bril, over de top bril of voor een bril met afgeronde hoeken.


Laat die zon maar komen! Wij, zonaanbidders, zijn er klaar voor!