Zeven zonden

dinsdag 11 juni 2013

&Other Stories showt de realiteit!

Je kunt het niet ontkennen. Want bijna iedereen, zowel mannen als vrouwen, dromen van een strakke buik. Duizenden pagina’s staan vol met tips die het verschil zouden moeten maken. (Bijna) altijd zonder resultaat. Maar waarom willen we nu eigenlijk een strakke buik? Omdat het mooi is, omdat het er gezond uitziet? Worden we niet teveel beïnvloed door modebladen, reclamecampagnes of wat dan ook?

Ik denk van wel. Of het een probleem is? Ik denk het niet perse. Het is goed dat mensen hierdoor misschien meer gemotiveerd zijn om te sporten. Al is het natuurlijk niet de bedoeling dat mensen door gaan draven.



Een ding weet ik wel. Ik was zó blij toen ik vandaag mijn Facebookpagina opende nieuwe 
foto’s op &Other Stories zag staan.   (&Other Stories is een nieuw merk wat pas een paar maanden geleden gelanceerd is. Het is het zusje van onder andere H&M en Cos.) Het waren geen te perfecte buiken, waar we allemaal met kwijl in ons mond naar kijken, omdat we zo enorm jaloers zijn. Het waren buiken met een mini rolletje, of het is gewoon vel, geen idee. Voor het eerst in jaren werd mijn ‘probleem’ erkend. Deze vrouwen hebben op precies dezelfde plek een rolletje als vele andere vrouwen op de wereld. Er is dus helemaal niks mis met ons, we hebben gewoon een buik zoals deze hoort te zijn!

Acht foto's binnen een thematisch concept

Omdat mijn blog een schoolopdracht is zitten hier ook kleinere opdracht aan verbonden. Een hiervan is het maken van acht foto's binnen een thematisch concept. Daarom heb ik voor persoonlijke voorwerpen gekozen. In deze acht foto's kun je zien waar ik dol op ben. Wat ik aanbid.