Zeven zonden

woensdag 12 juni 2013

WEEKLY COLUMN#4: Real life Barbie

Ze had alles wat ze maar wilde. Een dikke villa, een mooie roze cabrio, kledingwinkel, een koets en bij mijn zus kon ze zelfs nog komen surfen. Ik heb het over Barbie. Jaren lang heb ik gespeeld met Barbie. Ze had een perfect leven met kasten vol kleding, leuke kinderen en mooie paarden. Alleen een man ontbrak nog in haar leven. Dit kwam helaas, omdat ik vroeger nogal een hekel had aan jongens waardoor ik alle Ken's van mijn zus heb onthoofd. 

Als je nu denkt dat jij de grootste fan van Barbie was dan heb je het mis. En ook Barbie van 'Oh oh Cherso' valt hierbij in het niets. Valeria Lukyanova uit Oekraïne heeft al het mogelijke gedaan om er precies zo uit te zien als Barbie. Zelf zegt ze maar één operatie te zijn ondergaan, namelijk voor het vergroten van haar borsten. Ik geloof er helemaal niks van en denk dat ze wel wat meer heeft laten doen dan enkel een borstvergroting. 




Er gaat rond dat ze voor $800.000 heeft uitgegeven aan operaties. Ze zou een aantal ribben hebben laten verwijderen zodat ze een wespentaille zou krijgen. Ze zou ze haar neus hebben laten verkleinen en benen slanker hebben laten maken. Ik denk eigenlijk dat ze zelfs een stuk aan haar benen heeft laten zetten. Ja het klinkt heel raar, maar haar benen zijn niet in verhouding. Er klopt gewoon iets niet aan.

Verder draagt ze kleurlenzen en veel make - up, heeft ze geblondeerd haar en leeft ze enkel op rauw eten. Met een interview in een Russische krant vertelde ze dat ze afgelopen vier maanden heeft geleefd op sapjes. 

En voor de gene die het niet geloven, ze bestaat echt! Om het nog iets bizarder te maken, er is ook een levensechte Ken (Justin Jedlica). Alleen hier zijn Barbie en Ken geen gelukkig paar, want de twee hebben al een tijd lang ruzie. 

Logo van een levensgenieter

Hij staat online! Mijn nieuwe logo. Nou ja, nieuw niet helemaal (eigenlijk had ik nog geen logo), maar wel nieuw op mijn blog. 

Een glaasje wijn of een trosje druiven zijn voor mij de ultieme benodigdheden voor een levensgenieter. Dan denk ik namelijk aan het Bourgondische leven, en wie kan er nu meer van het leven genieten dan een echte Bourgondiër? Niemand. Daarom! 



Dus zie hier mijn logo, een tros druiven met daarin een oranje/rode cirkel. De cirkel verwijst naar de afdruk die een wijnglas achter kan laten op een tafel of bierviltje. 

Wat vind jij van het logo?