Zeven zonden

zondag 26 mei 2013

Nu kan ook jij je billen gaan verzekeren met behulp van deze fantastische work - out!

De een laat zijn benen verzekeren, de ander zijn tong. Niet voor een paar tientjes per maand, maar voor miljoenen euro’s. Ook Christiano Ronaldo doet hier aan mee. Hij liet zijn benen verzekeren voor maar liefst 144 miljoen euro. Gekkenwerk? Misschien verveling.
 
Maar niet alleen mannen (David Beckham verzekerde zijn benen voor 70 miljoen) kunnen er wat van, de vrouwen lieten zich niet uit het veld slaan! Eigenlijk alles behalve van het veld afslaan. Zo liet Jennifer Lopez  haar handelsmerk, haar billen, maar al te graag verzekeren voor 300 miljoen (!).

Dat je als voetballer je benen laat verzekeren, of als zangeres je stem, daar kan ik me nog iets bij voorstellen. Maar als zangeres je kont? Dat moet toch iets betekenen. Vinden wij vrouwen billen dan stiekem toch niet heel belangrijk? 

Ik zal eerlijk zijn, ik wel en ik denk velen met mij. Er is niet voor niks een missverkiezing  voor de vrouw met de mooiste billen ter wereld. Die in 2012 uiteraard gewonnen is door een Braziliaanse, waar de billen van een vrouw worden aanbeden. 

Toch is niet iedereen geboren met perfecte billen. Meestal ligt het probleem voor ons vrouwen bij de cellulitis. Ongeveer negentig procent van alle vrouwen heeft hier last van. En al staat internet vol met honderden, al dan niet duizenden tips om hier van af te komen en dé perfecte billen te krijgen, denk ik toch dat ik hier goud heb gevonden. Of eigenlijk, mijn zus heeft gevonden. 



Omdat we het gisteren pas hebben ‘ontdekt’ ben ik nog niet begonnen, maar de reacties beloven veel goeds. Dat betekent dat ik zo snel mogelijk ga beginnen in de hoop dat ook ik binnenkort mijn billen mag gaan verzekeren. Doe jij mee?

Niet tevreden? Probeer dan eens de Victoria’s Secret work – out, voorgedaan door niemand minder dan Doutzen Kroes.